Verzending

Verzending naar Nederland & België«

Standaard verzenden wij onze Onesies binnen Nederland en België*. Wil je echter je onesie naar een adres buiten deze zone verzenden? Neem dan contact met ons op via info@goedkopeonesies.nl! In overleg kunnen we je pakket namelijk ook ergens anders heen zenden.

Welk postorderbedrijf bezorgt mijn onesie en wat kost de verzending?

Onze verzendkosten zijn gebasseerd op de prijzen – voor de verzending van pakketpost – van de postorderbedrijven via welke wij onze onesies verzenden. In Nederland draagt PostNL zorg voor de verzending van onze pakketten en in België« is dit bpost.

postnl_bpost

 

  • Nederland: € 6,95 (meer info op PostNL)
  • België: € 7,95 (meer info op bpost)

 

Hoe lang duurt de verzending van mijn onesie?

Wanneer je jouw onesie vóór 19.00 uur bestelt dragen wij er alle zorg voor dat je pakket de volgende dag al in huis is zodat jij meteen van je onesie kunt genieten! Wanneer je echter in België« bestelt kan het soms een dag langer duren. We vragen hiervoor je begrip omdat dit afhankelijk is van de postorderbedrijven waarmee wij werken. Aangezien ons bedrijf is gevestigd in Nederland kan dit de verzendingen naar België« soms dus enigszins vertragen.

Track & Trace

Op de het moment dat je onesie wordt verzonden ontvang je van ons een verzendbevestiging per email met daarin een Track & Trace code zodat je precies kunt volgen wanneer het pakketje bij je aankomt.

* De informatie op deze pagina heeft alleen betrekking op de verzending van onesies die door onszelf worden aangeboden.